News

14.04.2018
1126

Хімічний факультет долучився до акції «Закарпаттю - чисте довкілля!»

14 квітня 2018 р, у рамках акції «Закарпаттю - чисте довкілля!», було проведено роботи по благоустрою хімічного факультету ДВНЗ «Ужгородський національний університет» та прилеглих до нього територій.

В акції прийняв участь весь дружний колектив, а саме науково-педагогічний склад факультету, допоміжний персонал та студенти 1-5 курсів навчання. Робота була розподілена таким чином, щоб прибрати як сам корпус факультету, двір та сквер перед фасадом головної будівлі, а також територію біля колишнього ректорату. Студенти разом із викладачами охоче працювали та весело проводили час.

В результаті проведеної роботи прибрано аудиторії та почищено вікна факультету, покрашено лавки в дворі, обкопано клумби й побілено дерева. Студентами прибрано бур’ян та очищено сквер перед факультетом. Така робота близька хімікам та екологам, адже наші викладачі завжди наголошують своїм студентам про важливість збереження чистоти довкілля.

Отже “весняна толока”, до якої долучилися хіміки, пройшла позитивно. Надалі також планується проводити подібні акції під керівництвом нашого декана, професора Лендєла В.Г.

Дякуємо всім учасникам події за активну участь та корисно проведений час.

"Зміни починаймо із себе!

 Заради збереження чистого довкілля нашого краю!"

Categories: