News

25.01.2019
815

Підкорювати світ подалися й магістри факультету туризму та МК УжНУ випустив 26 магістрів спеціальності «Туризм», котрі здобули кваліфікації «Туризмознавець», «Гід-перекладач»

П’ятниця, 25 січня, стала не тільки завершенням робочого тижня, а й фінішем студентської мандрівки для вихованців факультету туризму та міжнародних комунікацій. Дипломи вже колишнім студентам спеціальності «Туризм», котрі здобули кваліфікації «Туризмознавець», «Гід-перекладач», вручили у стінах рідної для молоді 324-ї аудиторії.

Вручає диплом Наталія Габчак

Вручає диплом Наталія Габчак

Випуск початку 2019 року в підрозділі – це 26 магістрів, серед яких 6 навчалися заочно. П’ятьох випускників, які заслужили на дипломи з відзнакою, декан Наталія Габчакзапросила до аспірантури за суміжними спеціальностями.

Наталія Францівна від імені керівництва й науково-педагогічних працівників привітала магістрів із завершенням вищого рівня освіти: «Ми радіємо за вас, хочемо, щоб ви знайшли власну дорогу життя й не забували про факультет та одне про одного. Студентські роки закарбовуються в пам’яті. Я часто пригадую своє студентство й дотепер контактую з однокурсниками. Дякую батькам, які довірили нам найдорожче — своїх дітей. Ми робили все можливе, щоб їм допомогти».

Слова наставниці підтвердили й студенти. Магістр Іван Соханич у вітальному слові подякував за науку й допомогу та привітав Наталію Габчак квітами.

Вручає диплом Андрій Мельник

Вручає диплом Андрій Мельник

Своєю чергою, заступник декана Андрій Мельник зазначив: «Хай дипломи стануть у пригоді, бажаю працювати за спеціальністю. Воднораз не бійтеся нового, приймайте виклики. Головне — щоб вам було комфортно. Пам’ятайте: двері альма-матер завжди відчинені перед вами».

«За вікном — пухнастий білий сніг, хай і ваше життя буде таким світлим. Хай сонце осяює ваш шлях. Працюйте у рідній країні, розбудовуйте державу!» — побажала молоді Наталія Габчак.

Наостанок Наталія Францівна закликала приводити друзів, родичів, а відтак і дітей на рідний факультет та «зрежисерувала» загальне фото на згадку.

Categories: