News

19.04.2019
715

Про можливість навчання та перевірки знань з радіаційної безпеки

В Ужгородському національному університеті нещодавно побували представники західної інспекції з ядерної та радіаційної безпеки Держатомрегулювання. Метою візиту була перевірка можливості проведення на факультеті післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ДВНЗ «Ужгородський національний університет» навчання та перевірки знань з радіаційної безпеки для лікарів, що працюють з обладнанням, яке є джерелом небезпечного для здоров’я випромінювання.   

За результатами перевірки, комісія підтвердила відповідність системи навчання і перевірки знань з питань радіаційної безпеки факультету післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки ДВНЗ «Ужгородський національний університет» вимогам наказу Держатомрегулювання від 02.10.2014 №143, зареєстрованого в Міністерстві юстиції 02.12.2014 за № 1549/26326 (далі – Порядок).

Тож чекаємо на факультеті лікарів рентгенологічних, стоматологічних тощо кабінетів та відділень, які потребують отримання дозволу на роботу зі специфічним обладнанням.

Categories: