News

13.08.2019
954

Відбулось засідання правління Міжнародної асоціації випускників ДВНЗ «Ужгородський національний університет»

У вівторок, 13 серпня, у залі Вченої ради УжНУ відбулось засідання правління Міжнародної асоціації  випускників ДВНЗ «Ужгородський національний університет» разом зі старійшинами вишу.

 Розпочав засідання Заступник голови Правління Іван Артьомов, який повідомив присутнім хід роботи. Найважливішим питанням порядку денного стало обговорення планів Міжнародної асоціації  випускників УжНУ щодо відзначення 74-ї річниці Ужгородського національного університету, а також до знакової дати, яку прийнято відзначити з особливим розмахом і до якої варто готуватись заздалегідь - 75-ї річниці Ужгородського національного університету. «Ми звернулись до всіх керівників наших зарубіжних організацій: і в США, і  в Японію, і в Ізраїль, і в Німеччину та інші, для того, щоб вони також внесли свої пропозиції щодо відзначення 75-ти річчя нашого рідного вишу. Серед низки урочистих заходів, які триватимуть 3 дні, ми обов’язково подякуємо старійшинам нашого університету, відзначимо нагородами і обговоримо майбутні плани» - зазначив Іван Артьомов.

Голова Правління, проректор Олександр Сливка наголосив: «Святкуючи знакові дати нашої альма-матер, ми повинні передусім пам’ятати про людей, які  працювали на її благо впродовж багатьох років. І тут іде мова не тільки про сторінки нашої історії, а і виховання  нашої молоді, наших  студентів, які знатимуть і пам’ятатимуть людей, які створювали позитивний імідж УжНУ. Завдяки котрому є великий попит у абітурієнтів на навчання в нашому університеті. Свідченням цього, зокрема, є і цьогорічна вступна кампанія».

Член Ради Асоціації, проректор Ігор  Студеняк зазначив про доцільність видання до 75-ї річниці Ужгородського національного університету книги спогадів УжНУ. А також до річниці вийде монографія, в якій в окремому розділі йтиметься про роботу Асоціації. Наступне засідання заплановано на вересень, на якому планують обмінятися думками та конкретизувати подальші кроки.

 

Ганна Фельцан,

Інформаційно-видавничий центр

Categories: