Анонси подій

8
липня
17:00
1721

Завершується реєстрація на творчий конкурс вступників на місця державного замовлення за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт»

Творчі конкурси у ДВНЗ "УжНУ" проводяться:

- для спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» для вступників на місця державного замовлення: 06 липня з 9:00 (консультація 05 липня о 15:00), 08 липня з 9:00 (консультація 06 липня о 15:00) та 09 липня з 9:00 (консультація 08 липня о 15:00);

- для спеціальностей 017 «Фізична культура і спорт» та 262 «Правоохоронна діяльність» для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб, з 17 по 22 липня.

Механізми реєстрації учасників творчих конкурсів, організації та проведення творчих конкурсів визначаються відповідним Положенням. У творчих конкурсах мають право брати участь особи, які здобули документ про повну загальну середню освіту або завершують її здобуття до 10 липня, що підтверджується довідкою відповідного закладу освіти.

Реєстрація на творчий конкурс для вступників на місця державного замовлення за спеціальністю 017 «Фізична культура і спорт» розпочинається 24 червня і завершується 08 липня о 17:00.

Для реєстрації на творчий конкурс вступник подає до Приймальної комісії:

- заяву на участь у творчому конкурсі (заповнюється особисто);

- копію документа, що посвідчує особу;

- фотокартку розміром 3х4 см;

- копію документа про повну загальну середню освіту або довідку від закладу освіти про те, що особа завершить її здобуття до 10 липня (включно з тими, кого допущено до додаткової сесії ЗНО).

ДВНЗ "УжНУ" пропонує також можливість електронної реєстрації на участь у творчому конкурсі за умови завантаження вступником сканованих копій (фотокопій) документів, зазначених вище. Тому, перш ніж скористатися цим сервісом, радимо підготувати відповідні фотокопії (сканкопії) у графічному форматі(.jpg):

- кольорової фотокартки розміром 3 х 4 см;

- фотокопії (сканкопії) документа, що посвідчує особу;

- фотокопії (сканкопії) документа про повну загальну середню освіту або довідки закладу освіти про завершення її здобуття до 10 липня.

ДЛЯ ЕЛЕКТРОННОЇ РЕЄСТРАЦІЇ СЛІД ПЕРЕЙТИ ЗА ЦИМ ПОСИЛАННЯМ (реєстрація завершена)

ВАЖЛИВО:

Для допуску на пункт проведення конкурсу вступник має пред'явити оригінал документа, що посвідчує особу, екзаменаційний листок, який він отримує після реєстрації у Приймальній комісії, та медичну довідку із Закарпатського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру або медичну довідку за формою 086-о.

Вступники, які скористаються електронною реєстрацією екзаменаційний листок зможуть отримати на консультації перед творчим конкурсом. 

Реєстрація та складання творчого конкурсу не є фактом подачі заяви до ДВНЗ "УжНУ". Тобто вступник далі має подати заяву на вибрану спеціальність через електронний кабінет. Їх реєстрація розпочнеться вже 1 липня.

Приймальна комісія

Категорії: