Новини

03.04.2019
875

Nota bene! Новий інструмент для викладачів та студентів – науковий путівник

Центр інновацій та розвитку зініціював і розробив для студентів, аспірантів та викладачів  університету новий зручний інструмент – науковий путівник. Тепер планувати наукову діяльність та навчання стане набагато простіше, швидше і зручніше.

Структурно путівник поділений на 2 частини. Перша – «Календар освітніх та наукових заходів», в якому зібрана і сортована за датами інформація про майбутні конференції, круглі столи, семінари, тренінги, олімпіади, змагання тощо.

Друга складова – «Календар стартів та дедлайнів», з якого легко і швидко можна дізнатися всю актуальну інформацію про початок та дедлайни конкурсів, проектів, стажувань, подачі заявок на гранти, начальні поїздки, стипендіальні програми і т. д.

Календарі майже щоденно оновлюються, тож радимо користуватися ними постійно, аби не проґавити нові можливості, які будуть вам цікавими.

Також науковий путівник має ще одну зручну опцію –  інтерактивну мапу, на якій позначено місця та адреси проведення освітніх та наукових заходів в Україні та Європі.

Категорії: