Новини

18.12.2015
2297

Апробація наукових досліджень ДВНЗ «УЖНУ» в рамках проекту «Інноваційний університет – інструмент інтеграції в європейський освітній та науковий простір»

І.

12-14 листопада у м. Києві проходила Міжнародна виставка «Освіта та кар’єра – День студента 2015», у якій взяли участь більше 100 вищих навчальних закладів України та іноземних держав.

ДВНЗ «УжНУ» був представлений у двох тематичних номінаціях, за які отримав найвищі нагороди, а саме Гран-прі у номінації «Інноваційний розвиток освіти та сучасні педагогічні технології», яка була підготовлена за результатами матеріалів досліджень, отриманих у процесі виконання наукового проекту «Інноваційний університет – інструмент інтеграції в європейський освітній та науковий простір» (№ 21470150), що реалізується ННІ євроінтеграційних досліджень УжНУ(директор – І.В. Артьомов) за фінансової підтримки Міжнародного Вишеградського фонду.

Виставкові стенди та презентація університету привернули значну увагу не лише учасників виставки, але й шановних гостей – В. Г. Кременя президента НАПНУ, заступника міністра освіти України А.Є. Гевка, а також високоповажних представників іноземних делегацій. 

 

C:\Users\User\Desktop\9.JPG

 

ІІ.

27 листопада відбулось засідання Вченої ради УжНУ. З презентацією виступив керівник наукового проекту к.і.н., доц. Артьомов І.В. Вчена рада університету визнала успішною апробацію результатів наукових досліджень ННІ євроінтеграційних досліджень, отриманих у процесі реалізації наукового проекту «Інноваційний університет – інструмент інтеграції в європейський освітній і науковий простір».

 

C:\Users\User\Desktop\РОБОТА\ФОТО\Фото Круглий стіл експертів\DSC_0541.jpg

 

III.

8 грудня 2015 р. відповідно до календаря заходів міжнародного наукового проекту його аплікант – НН Інститут євроінтеграційних досліджень Ужгородського національного університетуорганізував черговий круглий стіл експертів проекту на тему «АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ ФОРМУВАННЯ КОНЦЕПЦІЇ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ УНІВЕРСИТЕТУ». Його мета – обговорити актуальні аспекти формування концепції інноваційного розвитку університетів, розроблення механізмів трансформації УжНУ в університет інноваційного типу.

До обговорення майбутньої Концепції інноваційного університету долучились члени міжнародної групи експертів наукового проекту, проректори, декани, науковці, аспіранти Ужгородського національного університету.

 

C:\Users\User\Desktop\DSC_1169.JPG  C:\Users\User\Downloads\verkh.jpg

 

За матеріалами «круглого столу» експертів буде видано спеціальний випуск збірника наукових праць «Геополітика України: історія та сучасність», який видається двічі на рік ННІ євроінтеграційних досліджень. Це видання має міжнародний реєстраційний номер ISSN, що дає змогу користувачам більше 100 країн світу знайомитись з його матеріалами.



Категорії: