Новини

28.09.2018
1001

«День кар’єри ЄС»: нові можливості для студентів УжНУ!!!

28 вересня 2018 року в Ужгородському національному університеті відбувся «День кар’єри ЄС» – захід здійснюється за ініціативи та фінансової підтримки Представництва ЄС в Українів в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні".

Упродовж дня студенти вишу мали можливість відвідати тренінги для підвищення свого професійного рівня, взяти участь у дискусіях щодо проблем ринку праці, і, найосновніше, безпосередньо від роботодавців почути про вакансії у провідних українських та закордонних компаніях. Ключовим аспектом «Дня кар’єри ЄС» був «Ярмарок професій», участь у якому взяли близько 20 українських і європейських компаній. У холі Університету потенційні роботодавці представляли свої компанії учасникам заходу, безпосередньо спілкувалися зі студентами та викладачами, інформували про можливості працевлаштування. Також провідні компанії презентували програми стажувань та практик, як один із найкращих способів здобуття досвіду роботи. Учасники «Дня кар’єри» мали змогу безкоштовно пройти тренінги для розвитку актуальних компетенцій,  вчилися представляти резюме, отримували цінні поради щодо напрямів фахового росту та розвитку власних бізнес-ідей.

Організатори «Дня кар’єри ЄС» відзначили, що головною метою заходу було бажання ознайомити та поширити інформацію про кар’єрні можливості для молоді у європейському вимірі і шляхи професійного зростання. Будь-який сучасний університет повинен не лише надавати фундаментальну базу знань, а й формувати певні компетентності, орієнтуватися на потреби ринку праці, на те, щоб молодь відповідала вимогам роботодавців.

Категорії: