Новини

28.10.2019
231

УжНУ взяв участь у «Дні кар’єри», який відбувся в Тячеві

УжНУ взяв участь у «Дні кар’єри», який відбувся в Тячеві

24 жовтня 2019 року Ужгородський національний університет долучився до «Дня кар’єри», який відбувся в м. Тячів. Даний захід організовано Тячівським районним центром зайнятості, з метою профілактики безробіття серед молоді, популяризації здобуття професій випускниками шкіл в закладах освіти області, а також надання всебічної та актуальної інформації про професії.

Гостями та учасниками заходу були представники Тячівської РДА, районної ради, Тячівської ОТГ, закладів освіти області та районів, а саме: Ужгородського національного університету, Мукачівського державного університету, Закарпатського машинобудівного технікуму, Тячівського професійного ліцею, Хустського професійного училища сфери послуг, Тячівський еколого-натуралістичного центру та ін.

Також були присутні провідні роботодавці району: ФГ «Мала Голландія», ДП «Ламелла», ТОВ «Фабрика меблів «Династія».

Працівники Центру гуманітарно-виховної роботи, профоорієнтації та працевлаштування Ужгородського національного університету, а саме: Дмитро Койтюк та Вікторія Микулянець провели плідну профорієнтаційну роботу з майбутніми абітурієнтами, ознайомили їх зі спеціальностями та освітніми програмами за якими вони можуть навчатися в УжНУ та розповіли про можливості працевлаштування після здобуття вищої освіти в університеті.

 

Центр гуманітарно-виховної роботи, профоорієнтації та працевлаштування

 

 

 

Категорії: