Новини

06.09.2019
467

КАФЕДРА ПОЛІТОЛОГІЇ І ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ ПРОДОВЖУЄ НАБІР ДО МАГІСТРАТУРИ НА СПЕЦІАЛЬНІСТЬ "ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ".

На сучасному етапі стратегія розвитку державної кадрової політики спрямована на вдосконалення кадрового потенціалу для ефективного здійснення функцій держави. Саме тому кроком до Твоєї успішної кар’єри у цій сфері є навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» у ДВНЗ «Ужгородський національний університет». Це унікальна можливість подальшого кар'єрного зростання для фахівців, які працюють або хочуть працювати в органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Метою нашої магістерської програми, є, перш за все, забезпечення публічного сектору висококваліфікованими фахівцями, формування нового покоління управлінців, які мають глибокі знання, вміють системно та інноваційно мислити, ухвалювати ефективні рішення, керуються принципами гуманності та громадським інтересом. Одним з таких фахівців через 1,5 роки навчання можеш стати і Ти!

Адже випускники спеціальності «Публічне управління та адміністрування» можуть працювати в органах державного управління та місцевого самоврядування, громадських організаціях, міжнародних фондах тощо. Навчання також буде корисно всім зацікавленим в отриманні ґрунтовних знань у сфері публічного управління та адміністрування.

Будуй успішну кар’єру разом з нами!

Категорії: