Новини

12.02.2018
737

КАФЕДРА ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ПРЕЗЕНТУВАЛА КОМАНДУВАННЮ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНАЖЕРНИЙ КОМПЛЕКС

Бета-версію Інтерактивного електронно-оптичного тренажеру зі стрільби та управління вогнем наземної артилерії кафедра військової підготовки УжНУ презентувала Командуванню Сухопутних військ Збройних Сил України.

Цей науково-практичний комплекс спільно розробили та втілили в життя ініціативна група викладачів та студентів кафедри військової підготовки.

Інтерактивний тренажер дозволяє вирішувати практичні та комплексні тактичні завдання. Він незамінний під час підготовки у першу чергу офіцерів запасу артилерійських, а також загальновійськових та  розвідувальних підрозділів, яких готує кафедра військової підготовки.

Ця актуальна й інноваційна розробка має значні переваги перед стаціонарними (полігонними) місцями тренування. До прикладу, її можна використовувати в будь-якому приміщенні.  Відтак у майбутніх офіцерів запасу формуватиметься ментальна модель можливих бойових дій.

Командування Сухопутних військ ЗС України високо оцінила тренувальний комплекс та рекомендувала його практичне застосування у навчальному процесі кафедри військової підготовки.  

Категорії: