Новини

03.05.2019
1765

Доцент біологічного факультету Людмила Симочко представила УжНУ на Міжнародному конгресі у Туреччині

У турецькому місті Кочала 26-28 квітня відбувся Міжнародний конгрес IMASCON. Масштабний захід, у якому прийняли участь понад 600 учасників з 9 країн, охоплював такі актуальні напрямки як: глобалізація та ії наслідки, зміни клімату, моніторингові дослідження довкілля, екосистемний менеджмент, забруднення довкілля, харчова безпека, сталий розвиток, тощо.

УжНУ на конгресі представляла доцент кафедри ентомології та збереження біорізноманіття біологічного факультету, старший науковий співробітник НДНЦ молекулярної мікробіології та імунології слизових оболонок Людмила Симочко, яку організатори конгресу запросили у якості кейнот спікера.

На пленарному засіданні вона презентувала доповідь «Food Security and Human Health» у який представила результати багаторічних досліджень та проаналізувала екологічні та мікробіологічні аспекти харчової безпеки. Доповідачку нагороджено відзнакою.

Під час заходу було проведено ряд робочих зустрічей на яких було обговорено основні напрямки міжнародної співпраці між представниками університетів різних країн.

 

 

За інформацією біологічного факультету

Категорії: