Новини

22.04.2019
573

Поїздка, яка запам’ятається надовго: ужгородські математики відвідали Камянець-Подільський та Хотин

Нещодавно студенти, викладачі та випускники математичного факультету УжНУ відвідали з туристичною поїздкою історичні місця Поділля – місто Камянець-Подільський та Хотинську фортецю. Учасники подорожі зазначають – матфак – це дружна сім’я, а участь у   факультетських подіях стає сімейною традицією  як  для теперішніх студентів,  так і  випускників. Детальніше розповідають учасники подорожі.

 

 

Євген Матола, співорганізатор поїздки, заступник голови профкому факультету:

Перш за все, ми цю поїздку організовували для гарного відпочинку, але завдяки нашому гіду ще й дізналися дуже багато нового про ці  старовинні місця. Вже перебуваючи на Поділлі ми спочатку відвідали Хотинський замок, потім відправилися в Кам'янець-Подільський.  В нашій  програмі було відвідання багато культурних місць,  ну і звичайно, самої  Кам’янецької фортеці. До нашої поїздки зголосилося 36 чоловік.

Анатолій Штимак, начальник навчальної частини, старший викладач математичного факультету:

Поїздка була дуже вдалою, мені дуже сподобалася! Ми мали можливість і відвідати фортеці в Хотині, Камянці-Подільському. Там є дуже цікава архітектура, величезна кількість старовинних церков різних конфесій. Місто також сподобалося, особливо звернув увагу на те, що місто дуже чисте та охайне, а також спокійне. Всі хто був у поїздці  вдячні організаторам, зокрема заступнику декана  факультету Павлові Мулесі та голові профкому Євгену Матьолі, вони приклали багато зусиль до її організації. Компанія в нас була суперова, кожен отримав купу чудових вражень!

 

 Вікторія Йовбак,  випускниця математичного факультету:

Поїздка мені дуже сподобалася, я дуже задоволена. Хочу подякувати нашому факультету, ініціаторам за цю чудову можливість. Я минулого року закінчила університет, але дуже приємно що факультет намагається збирати і студентів і випускників, це справді класно! Незважаючи на досить довгу дорогу, ми не сумували всім було весело і дуже пізнавально!

 

Яна Карабін, випускниця математичного факультету:

Я дуже давно мріяла побувати в Камянці Полдільському, і ось трапилася чудова нагода. Я є випускницею матфаку, а зараз там першому курсі навчається  моя донька. Отож, довго не роздумуючи, я поїхала разом з нею. Все було дуже цікаво, тим більше, що зустрілися зі друзями з математичного факультету. Такі поїздки об’єднують!

 

Інформаційно-видавничий центр

 

 

Категорії: