Новини

06.03.2017
2482

Міжнародна співпраця Факультету туризму та МК з Турецькою Республікою

     З ініціативи ректора УжНУ проф. Смоланки В.І. та керівництва Факультету туризму та МК підписано угоду про міжнародну співпрацю з туристичною компанією «SARPEDON TRAVEL»  на чолі з генеральним директором Джумали Далгичера (Турецька Республіка).

     Успішно витримати зростаючу конкуренцію на ринку сфери гостинності в сучасних умовах можна тільки завдяки високій якості туристичного  сервісу, рівень обслуговування якого залежить від ґрунтовної спеціальної практичної підготовки персоналу. Враховуючи зазначені тенденції  студенти  факультету не тільки поглиблено  вивчають іноземні мови – англійську, німецьку, французьку, словацьку, іспанську з метою формування загальних та професійних мовних компетенцій для забезпечення їхнього ефективного спілкування в академічному та професійному середовищі, але й розширюють географію практик.  

    Саме професійні знання та вміння студенти спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» можуть отримати під час проходження практик-стажувань. Отож, студенти нашого факультету не тільки практикуються на кращих базах Словаччини, Польщі, Іспанії,  США, Канади, Таїланду, ОАЕ, Туреччини, але й удосконалюють володіння іноземними мовами.

    Відповідно до підписаної угоди студенти факультету туризму та міжнародних комунікацій починаючи з травня 2017 року будуть проходити практику на узбережжі Егейського та Середземного морів у курортних районах Анталії, Аланьї, Кемеру, Белеку, Сіде та Мармарису. Практика передбачає відповідно до угоди безкоштовне медичне страхування,   проживання, триразове харчування та трансфер.  

    Сподіваємось, що дана практика допоможе студентам факультету туризму та міжнародних комунікацій підвищити свій фаховий рівень та в майбутньому  швидше працевлаштуватись за фахом, яка буде приносити не тільки професійне, а й матеріальне задоволення.

 

                          За інформацією декана факультету туризму та МК Наталії Габчак

 

 

 



 

 

Категорії: