Новини

15.02.2016
2084

На базі УжНУ стартувала «Школа громадського лідера»

13 лютого у залі Вченої ради Ужгородського національного університету відбулося перше засідання «Школи громадського лідера» — нового проекту, що передбачає триденну серію антикорупційних тренінгів.

Програму заходу організовано за ініціативи Головного територіального управління юстиції в Закарпатській області та за підтримки Президії громадської ради при Закарпатській ОДА. До розробки та наповнення контенту курсу тренінгів долучився і «Центр кар’єри УжНУ» на чолі зі своїм директором — кандидатом економічних наук, доцентом Тетяною Бутурлакіною.

Пані Тетяна й відкрила перше засідання, розповіла про плани роботи програми, підкреслила важливість правового навчання як складової грамотної професійної діяльності громадських діячів, керівників громадських організацій та молодих активістів, яких багато і серед студентів.

«Для того, аби бути дієвим та вміти впливати на рішення влади, слід набувати фаху й досвіду в цій сфері, а це елементарна громадська освіта, яка вже давно й успішно працює у світі. Громадський контроль, своєю чергою, є головною умовою демократичного суспільства», — наголосила пані Бутурлакіна. До слова, розпочата програма дозволить отримати знання і практичні навички та поради від досвідчених експертів, провідних фахівців та громадських діячів краю, що долучилися до проведення тренінгів.

Більше - на сайті Медіацентру УжНУ.

Категорії: