Новини

11.11.2016
1002

На факультеті МПМБ провели лекційне заняття на тему «Релігійний туризм та паломництво: паломництво у християнстві»

2 листопада відбулося відкрите лекційне заняття на тему «Релігійний туризм та паломництво: паломництво у християнстві» («Religious Tourism and Pilgrimage: Christian Pilgrimage») з дисципліни «Основи міжнародного туризму» (англ. мовою). Прочитала лекцію доцент кафедри полікультурної освіти та перекладу Н. Попович.

Відкрита пара проводилася в рамках проекту Британської Ради в Україні «Англійська мова для університетів» за участю консультанта Рода Болайто і менеджера проекту Жанни Севастьянової. Реалізацію проекту в ДВНЗ «УжНУ» було розпочато з квітня 2016 р.

Проект спрямовано передусім на участь викладачів англійської мови професійного спрямування та викладачів кафедр, які викладають фахові дисципліни англійською мовою як для іноземних, так і для українських студентів. Було проведено опитування викладачів та студентів ДВНЗ «УжНУ», тестування 37 викладачів. Влітку 16 викладачів пройшли навчання і по поверненню провели зустрічі з обміну досвідом на факультетах та кафедрах, які залучені до проекту.

 Після пари відбулася зустріч консультанта Рота Болайто зі студентами факультету. Студенти мали можливість поспілкуватись з представником Британської Ради на різноманітні теми, такі як відмінності у системі освіти Британії та України, актуальні питання політики України та Британії, актуальність професій політолога та перекладача.

Категорії: