Новини

12.06.2018
1909

НА СТОМАТОЛОГІЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ УжНУ РОЗПОЧАВСЯ ПРАКТИЧНО-ОРІЄНТОВАНИЙ ІСПИТ

12 червня 2018 року студенти-випускники стоматологічного факультету приступили до практично-орієнтованого іспиту.

Державну екзаменаційну комісію очолює д.мед.н., проф. кафедри ортопедичної стоматології з імплантологією Української медичної стоматологічної академії м. Полтава - НОВІКОВ ВАДИМ МИХАЙЛОВИЧ. 

Упродовж тижня на базі Університетської стоматологічної поліклініки члени екзаменаційної комісії, до якої ввійшли професори, доценти та завідувачі кафедр стоматологічного факультету, уважно та принципово оцінюватимуть теоретичну підготовку та практичні вміння майбутніх стоматологів. 

Державна екзаменаційна комісія створена відповідно до наказу ректора ДВНЗ «УжНУ» проф. Смоланки В.І. Кожного дня члени комісії, обговоривши результати та затвердивши протоколи іспиту, оголошуватимуть результати студентам.

Професор Новіков В.М. перед іспитом відзначив відповідність аудиторій та готовність членів екзаменаційної комісії . 

Декан стоматологічного факультету проф. Костенко Є.Я. у своєму вітанні до студентів-випускників підкреслив важливість професії лікаря-стоматолога, відповідальність лікаря у своїй роботі, необхідність гуманного та уважного ставлення до пацієнта, постійного професійного удосконалення  та побажав всім студентам успіхів при здачі іспитів.

 

колектив стоматологічного факультету

Категорії: