Новини

15.03.2016
2187

На запрошення Американської торговельної палати в Словацькій республіці Центр кар'єри УжНУ долучився до Ярмарки вакансій-2016 у м. Кошице

На запрошення Американської торгово-промислової палати в Словацькій республіці Центр кар'єри УжНУ долучився до Ярмарки вакансій-2016 (JobFair -2016), що відбулася у м. Кошице 9 березня. Це один із найбільших подібних заходів у східнословацькому регіоні, розрахований на студентів, випуксників та всіх бажаючих знайти вакансії для професійної реалізації не лише із Словаччини, але й прикордонних регіонів, адже ринок праці сьогодні втрачає кордони та стає все більш глобалізованішим.

 Учасниками цьогорічного заходу, що презентували свої пропозиції та вакансії для стажування та працевлаштування, були такі провідні світові  компанії як, AT&T Global Network Services, Embraco, Lear Corporation Seating, T-Systems Slovakia, U. S. Steel Košice, Deloitte, Gebrüder Weiss, GlobalLogic, IBM, LafargeHolcim European Business Services, Pixel Federation,  SENACOR,  Swiss Re Management AG LEVEL 3 Accenture, Amazon, CassaCloud, DELL, eea communication solutions, PwC, Radisson Blu Carlton Hotel, Tatravagónka Poprad.

 Організатори JobFair -2016 у м. Кошице, п. Джейк Следжерс, виконавчий директор Американської торгово-промислової палати в Словаччині та п. Мартін Піторак, віце-президент «U. S. Steel Košice» з людських ресурсів, п. Мартін  Мудрак, регіональний координатор Американської торгово-промислової палати в Словаччині, висловили зацікавленість щодо подальшої співпраці з нашим регіоном та УжНУ, зокрема шляхом залучення і інформування студентів і випускників через Центр кар’єри УжНУ. 

 «Хочу відмітити щиру підтримку організаторів щодо роботи нашого університетського Центру кар’єри та  висловити вдячність за запрошення і пропозиції щодо подальшої співпраці. Вони були приємно вражені, адже подібні Центри активно функціонують в університетах всього світу. Розуміючи важливість і перспективи глобалізації ринку праці, неминучість процесів інтеграції та зростання вимог щодо компетенцій майбутніх спеціалістів до європейських стандартів, під час спілкування ми обговорили можливості співробітництва та подальшої організаційно-інформаційної підтримки», - зазначила Тетяна Бутурлакіна, директор Центру кар’єри УжНУ. – «Під час Ярмарки вакансій ми отримали пропозиції від провідних компаній для наших студентів і випускників, тож всі зацікавлені можуть звертатися до нас за контактами і інформацією».

 «Окремим блоком була представлена тренінгова секція щодо навиків написання мотиваційного листа та підготовки резюме за євро стандартом (на двох мовах як мінімум – рідною та англійською), проходження співбесіди. Це надзвичайно важливі навики самопрезентації та просування, якими наші випускники мають володіти – цього від них чекають роботодавці. І ми допоможемо їм та навчимо, як це робити».

 За більш детальною інформацією звертайтеся до Центру кар’єри УжНУ: career.center@uzhnu.edu.ua, 050 102 76 49, 095  512 39 48, 063 857 33 36.

 

 

Категорії: