Новини

18.07.2017
2085

УжНУ розвиває співпрацю з Міжнародним університетом Вірджинії

Випускниця нашого університету Вікторія Федорець, яка нині є академічним координатором Міжнародного університету Вірджинії (США), днями відвідала Ужгород.

На зустрічі з ректором Володимиром Смоланкою та деканом факультету міжнародних економічних відносин Миколою Палінчаком було обговорено можливість навчання студентів в Університеті Вірджинія в магістратурі за програмою подвійних дипломів, участь студентів у дистанційній Програмі росту університету Вірджинія та отримання сертифікатів учасника Програми.

Також пані Вікторія Федорець передала запрошення викладачам факультету міжнародних економічних відносин на участь у щорічній науково-практичній конференції. Також викладачі УжНУ матимуть можливість публікувати свої наукові здобутки в журналах Університету Вірджинії.

Того ж дня у малій залі ректорату відбулася зустріч представника Міжнародного університету Вірджинії зі студентами факультету міжнародних економічних відносин. Вікторія Федорець, яка нині є викладачем School of Business, ознайомила студентів із програмами навчання у цьому вищому навчальному закладі США, участь у яких стає можливою завдяки підписанню меморандуму між нашим університетом та Міжнародним університетом Вірджинії.  

 

Інформаційно-видавничий центр

Категорії: