Новини

05.04.2019
1410

Студенти спеціальності "Комп'ютерна інженерія" - серед призерів ХХІ Всеукраїнської студентської олімпіади з системного програмування

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України №1313 від 28.11.2018 року “Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2018/2019 навчальному році” 2 - 5 квітня 2019 року на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» (НТУ«ХПІ») відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади з системного програмування. Загалом це вже XXI олімпіада серед студентів університетів і технічних навчальних закладів України та зарубіжжя.

 За підсумками двох турів олімпіадних змагань третє місце зайняв студент другого курсу спеціальності "Комп'ютерна інженерія" інженерно-технічного факультету ДВНЗ "УжНУ" Качмар Роман Олегович.

Грамотою за активну участь в олімпіаді нагороджена також і команда ДВНЗ "УжНУ" у складі: Качмар Роман Олегович, Петечук Владислав Васильович, Петечук Ярослав Васильович.

Учасниками олімпіади були також студенти четвертого курсу спеціальності "Комп'ютерна інженерія": Гутич Іван Іванович, Єсеновський Руслан Михайлович, Митуля Юрій Михайлович, Шпачинський Валентин Степанович та студент другого курсу Бойко Андрій Андрійович.

Щирі вітання призерам та учасникам олімпіади!

Кафедра комп’ютерних систем та мереж

 

Категорії: