Новини

21.10.2019
1497

Студенти спеціальності "Комп’ютерна інженерія" - переможці студентської олімпіади з розробки комп’ютерних ігор

Студенти спеціальності "Комп’ютерна інженерія" - переможці студентської олімпіади з розробки комп’ютерних ігор

18-20 жовтня на базі факультету Комп'ютерної інженерії, програмування і кіберзахисту Одеської національної академії харчових технологій було проведено другий тур першої студентської Олімпіади з розробки комп'ютерних ігор під егідою Міністерства освіти і науки України. Олімпіада проводилася в рамках ігрового хакатону GameDev Open Cup Odessa 2019.

Паралельно проходили два змагання за однаковими правилами. У другому турі студентської Олімпіади з розробки комп'ютерних ігор брали участь тільки команди закладів вищої освіти, коледжів та технікумів. У хакатоні GameDev Open Cup Odessa 2019 брали участь різні команди - школярі, студенти, професіонали-розробники. 

За підсумками 48-годинного неперервного змагання абсолютним переможцем студентської олімпіади та другим призером хакатону GDOCO-2019 стала команда ДВНЗ "УжНУ" у складі студентів спеціальності "Комп’ютерна інженерія":

Гедеон Томас, Дубровний Валентин, Жевагін Артем, Кобозев Олександр, Остапчук Ганна, Пензеник Андрій, Пінцак Іван.

 Крім грамот та сертифікатів наші студенти отримали від спонсорів хакатону унікальні можливості реалізувати свій проект на професійному рівні та взяти участь у топових заходах ігрової індустрії.

Найщиріші вітання переможцям!

Кафедра комп’ютерних систем та мереж

Категорії: