Новини

13.11.2019
606

«Студентська осінь 2019»: день перший

«Студентська осінь 2019»: день перший

«Тиждень студента» в УжНУ прийнято відзначати гучно - щодня  відбуваються цікаві й веселі заходи для ужнівського студентства. Чудовою традицією в рамках святкування «Тижня студента» є проведення «Студентської осені» – двохденного мистецького дійства, де конкурсанти мають можливість проявити різносторонність своїх вмінь та визначати, на якому факультеті все-таки навчаються найталановитіші.

А змагаються представники факультетів в чотирьох категоріях: відео-презентація, танцювальний, вокальний та оригінальний номери. Професійне журі виставляють оцінки за кожний номер, а переможе той факультет, який у підсумку за чотири етапи набере найбільшу кількість балів.

У середу, 13 листопада, у студентському центрі дозвілля «Ювентус» відбувся перший день «Студентської осені». Привітав та підтримав бойовий дух конкурсантів проректор Ігор Король: «Оскільки в залі точно знаходяться факультети, які мають намір цьогоріч забрати у дворазових чемпіонів – Природничо-гуманітарного коледжу – кубок, то на нас чекають два дні запеклої боротьби. Вже скоро ви святкуватиме «День студента», а зараз я бажаю вам якнайкраще проявити свої таланти та драйвовість і отримати неймовірне задоволення від власних виступів. І хай переможе найсильніший!».

Звичайно, розпочали захід  із відео-презентацій факультетів-конкурсантів. Студенти підготувались до цього етапу дбайливо, заздалегідь створивши креативні, пізнавальні, а то й жартівливі відео-представлення. У яких розповідали про своє студентське життя, навчання, подорожі, суспільну діяльність та цікаве дозвілля.

Після виставлення оцінок перейшли до наступного етапу - запальних танцювальних номерів. Тут студенти дивували по-справжньому. Адже виступали і сольно, і в парах, і колективами. Різноманітними видались і жанри, увазі глядачам представили: хіп-хоп, вальс, східний танець, латину, флешмоб та авторські постановки.

Тож боротьба триває. І вже завтра, з новими силами, конкурсанти змагатимуться вокальними й оригінальними номерами. А журі, за результатами чотирьох етапів, визначить переможців «Студентської осені 2019».

 

Ганна Фельцан,
Інформаційно-видавничий центр

Категорії: