Новини

15.11.2019
505

Свято для 16 тисяч юнаків та дівчат. УжНУ відзначає міжнародний день студентів (Відео)

Свято для 16 тисяч юнаків та дівчат. УжНУ відзначає міжнародний день студентів (Відео)

Тиждень Ужгородський національний університет в піднесеному настрої. Міжнародний день студента – завжди особливий привід для святкування. У виші розробили велику і насичену програму заходів, щоб задіяти якомога більше молоді.

Ігор КОРОЛЬ

проректор із науково-педагогічної роботи

Розпочали ми святкування міжнародного дня студентів віз понеділка «Битвою інтелектів». Власне, у цьому форматі ми вперше проводимо і вийшло дуже захопливо, усім дуже сподобалося. Команди із 16 факультетів брали учать. Наступного дня ми проводили спортивні змагання із футболу. Була теж дуже напружена боротьба, така захоплююча. Однозначно, з великою перевагою, виграли студенти факультету здоров’я та фізичного виховання. Мабуть, наймасовіше наше свято – це студентська осінь, там беруть участь практично всі факультети. 

Грошові премії та грамоти. Студенти, що демонструють свій хист, бажання вчитись та активні в громадському житті вишу отримали з рук ректора подяки та винагороду.

 

Валерія МИКИТА

студентка 5 курсу стоматологічного факультету

Отримала нагороду, перше місце у восьмій науково-практичній конференції студентів та молодих учених. Така міжнародна конференція проходить у нас кожного року, проводиться на базі нашого стоматологічного факультету. Отримала перше місце на кафедрі хірургічної стоматології, онкостоматології  та щелепно-лицевої хірургії

Софія ПАВЛУСЬ

студентка 3 курсу факультету туризму та міжнародних комунікацій

Грамоту отримала за те, що беру активну участь у громадському житті нашого факультету. Допомагаю в організації різноманітних конкурсів та взагалі вихідного дня. Наприклад, до «Студентської осені», до «Міс та Містер» факультету.

Окрім того, керівництво вишу вірить у своїх студентів та закликає ставити амбітні цілі, які точно стануть реальністю.

Володимир СМОЛАНКА

ректор УжНУ

Ставте перед собою дуже високі цілі. Як я завжди кажу: треба запалювати дуже високо зірочку в небі і до зірочки іти. Якщо ви поставите ціль, яка є швидко досягнута, така, що її можна швидко досягнути, то ви її справді швидко досягнете і потрібно буде щось нове ставити перед собою. Тому ставте дуже високі цілі і, повірте, в більшості випадків ви її досягнете.

 

Uzh Inform 

Категорії: