Новини

08.11.2019
422

Тиждень інтенсивного навчання на ФЗФВ завершено!

Тиждень інтенсивного навчання  на ФЗФВ завершено!

Тиждень інтенсивного навчання  на ФЗФВ завершено!

 Студенти та практикуючі спеціалісти з різних куточків України  прослухали курс лекцій та відвідали практичні заняття швейцарського педагога, тренера та консультанта з екзистенційного аналізу Антона Ваґнера , та фахівців зі Швейцарії, чий позитивний досвід сформований роками роботи у різних соціальних закладах:  Бріґітта Бертольд – фізіотерапевтка, спеціалістку з Бобат-терапії, яка працювала у неонатальному відділенні м. Люцерн, а нині веде приватну практику, та Сільвія Ціммерманн – фахівчиня з раннього втручання, спеціальний педагог для дітей дошкільного віку, яка працює у Службі раннього втручання кантону Люцерн.

За участь у розбудові освітнього простору для підготовки фахівців, які працюють із людьми з інвалідністю, швейцарським педагогам Антону Вагнеру, Сільвії Ціммерман, та Брігітті Бертольд декан ФЗФВ  урочисто вручив  Подяки і висловив сподівання, що це не остання зустріч і співпраця.

Також факультет здоров’я та фізичного виховання відмітив Подяками Кабацій Наталку-директора БО «Комітет медичної допомоги в Закарпатті» та найфаховішого перекладача з німецької мови- Левко Лесю. За багаторічну підтримку  та налагодження  ефективної співпраці в підготовці майбутніх фахівців на факультеті здоров’я та фізичного виховання.

Категорії: