Новини

13.11.2019
635

У межах святкування Тижня студента визначили кращих у футболі

У межах святкування Тижня студента визначили кращих у футболі

12 листопада в спорткомплексі «Буревісник» відбулися футбольні змагання між студентами різних підрозділів вишу.

Цьогоріч у футбольному турнірі взяли представники чотирнадцятьох факультетів: історичного, математичного, юридичного, хімічного, факультету туризму та міжнародних комунікацій, факультету суспільних наук, здоров’я та фізичного виховання, медичного, економічного, інженерно-технічного, фізичного, біологічного, міжнародних економічних відносин та природничо-гуманітарного коледжу.

Грали за олімпійською системою: команда, котра програвала, одразу ж вибувала зі змагань. Також відійшли від традиційного футболу – грали лише один тайм по сім хвилин. Якщо за цей час команди сильнішого не виявляли, то пробивали пенальті. 

Відтак першими розпочали студенти ПГК та представники факультету туризму та міжнародних комунікацій.

У півфіналі турніру зійшлися чотири факультети: юридичний з медичним та факультет здоров’я і фізичного виховання з ФСН.

Однак до фіналу дійшли найсильніші, а саме ФЗФВ, команда якого зветься «Перспектива», та юристи з однойменною назвою. А вже у фінальній грі «фізкультурники» фактично не залишили супернику шансів, здолавши його із рахунком 6:0. 

Отож, переможцем цьогорічного Кубку студентської ради, як і минулого, став факультет здоров’я та фізичного виховання. Друге місце здобув юридичний факультет.

Відтак відбулася церемонія нагородження. Грамоти та Кубок переможцям вручили проректор із науково-педагогічної роботи Ігор Король та голова Студентської ради УжНУ Вікторія Кенідра.

Кароліна Бучковська

 

Категорії: