Новини

18.04.2019
887

Відкриття студентського простору Aura Academica!

У середу, 17 квітня відбулося офіційне відкриття студентського простору в УжНу - Aura Academica. На відкритті студпростору  в 4 гуртожитку було справді людно - студенти, випускники університету, викладачі, які долучилися до співпраці з Aura Academica та поважні гості.

На відкритті представники Aura Academica розповіли про історію заснування організації, про основні завдання та перспективи розвитку організації. Наразі в Aura Academica є 12 учасників, серед них – викладач, а також американець-волонтер Копусу Миру.

Співзасновниця організації  Ірина Микулин наголосила: «Я – студентка. І хочу пригадувати роки навчання в УжНУ з радістю. Ми прагнемо допомогти іншим запам’ятати навчання в нашому університеті, щоб через кілька років ви мали бажання сюди повертатися. І нехай «Aura Academica» буде однією з причин відвідувати ці стіни знову і знову».

Ректор Володимир Смоланка зазначив: «Дуже приємно бачити цю ініціативу з боку студентів, які самоорганізувалися, створили цей простір, знайшли кошти, підключили спонсорів. Це дуже позитивна ініціатива, хочу щоб студенти якнайбільше проявляли свою активність, в плані грантів, соціальної роботи, громадської діяльності. Запорука успіху університету – активні студенти».

 

Слідкувати за актуальними подіями в «Aura Academica» можна у ФейсбукуІнстаграмі та Телеграмі.

 

 

Інформаційно-видавничий центр

 

 

Категорії: