Новини

21.03.2016
2378

Ужнівській молоді радили, як розпоряджатися фінансами

У рамках всесвітньої акції «Global money week» в УжНУ відбувся перший тренінг з фінансової грамотності. Акція закликає навчити й навчитися розуміти гроші.

Організаторами акції стали Центр кар’єри УжНУ, кафедра фінансів і банківської справи, ГО «Омега-захист», а модератором і тренером виступила директор Центру кар’єри УжНУ, доцент кафедри фінансів і банківської справи Тетяна Бутурлакіна, яка не тільки поділилася зі студентами корисною інформацією про основи управління персональними фінансами, а й ознайомила присутніх із традиціями цієї світової щорічної події, яка відбувається кожного другого тижня березня.

Акція має за мету інформувати молодь про гроші як один із видів ресурсного забезпечення, навчити інструментів їх збереження, а також створення засобів для існування, отримання роботи тощо через інтерактивні заходи в усьому світі. Важливо вчитися і розвивати ключові навички раціонального управління фінансами та економного розпоряджання ними з раннього віку, щоб уникнути фінансових труднощів у дальшому житті.

Більше - на сайті Медіацентру УжНУ.

Категорії: