Новини

20.11.2018
940

Ужгородський національний університет отримав найвищі нагороди 34-ї Міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта і кар’єра – День студента 2018»

15-17 листопада в м. Києві проводилась 34 Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта і кар’єра – День студента 2018», в якій взяв участь ДВНЗ «Ужгородський національний університет» у номінації «Інформаційні IT-технології у вищому навчальному закладі» та рейтинговому виставковому конкурсі «Лідер природничо-гуманітарної освіти».

За результатами голосування членів оргкомітету ДВНЗ «УжНУ» отримав найвищі нагороди:

  • Факультет інформаційних технологій університету за презентацію та стендову виставку нагороджений гран-прі.
  • Природничо-гуманітарний коледж за участь у рейтинговому виставковому конкурсі одержав диплом і золоту медаль, а також звання «Лідер природничо-гуманітарної освіти».

Враховуючи, що у виставці взяли участь більше 120 вищих навчальних закладів, майже половина з яких – з країн Європи, високі нагороди - свідчення інноваційного рівня науково-педагогічної та науково-технічної діяльності Ужгородського національного університету на шляху інтегрування до європейського та світового освітнього простору.

Зазначимо, що Природничо-гуманітарний коледж ДВНЗ «УжНУ» вперше приймав участь у названому заході та отримав диплом і золоту медаль, яка раніше не була передбачена для нагороди учасників рейтингового виставкового конкурсу «Лідер природничо-гуманітарної освіти». Це свідчення нетрадиційного інноваційного підходу до підготовки презентаційних матеріалів та уміння керівництва і педагогічного колективу коледжу бачити перспективу розвитку.

Пропонуємо переглянути виставкові матеріали ДВНЗ «УжНУ» на 34-й Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта і кар’єра – День студента 2018» (див. додатки).

 

Керівник робочої групи від ДВНЗ «УжНУ» Іван Артьомов

 

Категорії: