Новини

28.02.2016
3745

В Ужгороді пройшла V Міжнародна стоматологічна конференція

26–27 лютого на базі Ужгородського національного університету відбулася V Міжнародна стоматологічна конференція студентів та молодих у на тему «Актуальні питання науково-практичної стоматології». Науковий форум, у роботі якого взяло участь понад 350 осіб, присвятили 10-річчю від дня створення стоматологічного факультету.

Відкриття конференції відбулося в облмуздрамтеатрі. До Ужгорода з’їхалися гості з різних міст України (Київ, Львів, Вінниця, Тернопіль, Одеса), а також із-за кордону – Словаччини, Польщі, Грузії. Студенти до організації заходу долучилися не лише відповідально, а й креативно – підготували відеозапрошення.

Розпочали все урочисто – з Гімну України. Поздоровити присутніх з початком роботи завітав і ректор УжНУ Володимир Смоланка. Він підкреслив, що стоматологічний підрозділ є досить великим, адже там навчається понад 700 студентів, також він дуже динамічно розвивається. Пан ректор наголосив на практичній спрямованості конференції, яка передбачала цілу низку майстер-класів. Незважаючи на дощову погоду в місті, побажав усім учасникам теплої робочої атмосфери та продуктивної співпраці.

Детальніше - на сайті Медіацентру УжНУ.

Категорії: