Новини

13.08.2016
2916

В УжНУ провели «Кубок Дружби» з міні-футболу на оновленому спортивному майданчику

Як ми вже повідомляли у п’ятницю, 12 серпня, в УжНУ урочисто відкрили реконструйований спортмайданчик. Одразу після завершення урочистої частини, на новому спортивному комплексі провели змагання з міні-футболу. Випробувати якість проведених робіт та міцність штучного поля мали можливість команди-господаря – УжНУ, Генконсульства Угорщини в Ужгороді, Закарпатської облдержадміністрації та Банку ОТП.

В дружній атмосфері матчі тривали близько двох годин і запам’яталися глядачам напругою та яскравими голами, а кінцевий результат був невідомий до останньої хвилини. Показово, що у футболках Генконсульства на газон виходили урядовий представник І.Грежа та Генконсул в Ужгороді Й.Бугайло і їхня гра не носила суто символічного змісту, хоча у швидкості дій на полі досвідчені урядовці  дещо поступалися молодшим партнерам.

 Фото: І.Грежа пробиває штрафний удар

За результатами проведеного турніру перемогу виборола команда Закарпатської ОДА. На другому місці - викладачі УжНУ, третє ж місце між собою розділили команди Генконсульства Угорщини та ОТП Банку.

На врученні учасникам «Кубку Дружби» спортивних призів Уповноважений уряду Угорщини Іштван Грежа ще раз наголосив, що Угорщина і надалі конкретними корками допомагатиме у розвитку нашого краю та університету зокрема, а ректор УжНУ Володимир Смоланка запропонував зробити цей турнір щорічним.

Прес-служба УжНУ

 

Категорії: