Новини

24.05.2018
2219

В УжНУ відбулося найголовніше свято краси і таланту

У середу, 23 травня, у Закарпатському українському музично-драматичному театрі ім. братів Шерегіїв обирали  «Міс Ужгородського національного  університету – 2018 року».

За звання найкрасивішої змагались студентки з медичного, економічного, стоматологічного, математичного, біологічного, хімічного, юридичного факультетів та факультетів міжнародних економічних відносин, іноземної філології, здоров’я та фізичного виховання, історії та міжнародних відносин, туризму та міжнародних комунікацій. Перед журі постало нелегке завдання – серед 14 студенток, які вже отримали корону на своєму рідному факультеті,  обрати найвродливішу і найхаризматичнішу.

А оцінювали дівчат справжні експерти у сфері краси та кмітливості у складі проректора з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігоря Короля, заступника міського голови Ужгорода Олександра Білака, переможниці конкурсу «Міс УжНУ – 2017» Ксенії Бонки, дизайнера бренду «27» Ірини Вовчок, ведучого Тудора Кілару.

Проректор  Ігор Король урочисто відкрив свято і підбадьорив конкурсанток: «Я переконаний, що сьогоднішнє свято вдасться. І я, як член журі, розумію, що зараз на нас чекає складна робота, адже кожна учасниця заслуговує на перемогу. «Міс УжНУ 2018» – це квінтесенція навчального року, бо всі дівчата вже отримали першість на своєму факультеті, а це означає, що сьогодні на нас чекає неперевершене дійство. Впевнений, що найгарніша й найталановитіша буде сьогодні обрана кращою! Бажаю всім учасницям гарно виступити і отримати задоволення. А глядачам – чудового вечора!».

Підтримав учасниць і заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак: «Дуже приємно, що такі свята відбуваються і зараз, адже це моє найулюбленіше свято ще зі студентських часів. Бажаю всім учасницям успіху не лише в сьогоднішньому святі. а і в навчанні та професійному житті та нових досягнень! Всім студентам вдалого складання сесії, а викладачам – терпіння! Нехай сьогодні переможе найпривабливіша та найкмітливіша!»

Красуні дивували глядачів запальними танцями, яскравими дефіле в національних костюмах, купальниках, дизайнерських і вечірніх сукнях. Кожен вихід дівчат був особливим і бездоганним. Конкурс засвідчив, що студентки УжНУ не тільки красиві, а й розумні: дівчата знаходили відповіді на каверзні запитання ведучих шоу – Катерини Засухіної та Олександра Свергуна – під час інтелектуального конкурсу.

Між виходами дівчат глядачі не мали змоги сумувати. Чарували співом Аліна Оніщук, Джейкоб Мосес, Катерина Лінтур та Даніела Якобчук. Запалювали гучним сміхом зал «Збірна Закарпатської ліги КВН» та «Бум». Оригінальними видались виступи колективу «Кам’яниця» та театру вогню «Фламберг», які подарували присутнім незабутні емоції. Розважали публіку своїми іскрометними танцями і улюбленці ужгородців – студія сучасного танцю «Бліц».

Наприкінці вечора свою вдячність конкурсанткам висловив голова профкому студентів УжНУ Ростислав Головчанський: «Дякую дівчатам! Ви неперевершені! Прошу аплодисментів красуням за три місяці роботи над святом! Вдячний спонсорам, а особливо Володимиру Смоланці та Олександру Білаку. Й сердечне спасибі не тільки за сьогодні, а за чотири роки кропіткої праці організаційному комітету – Профкому студентів УжНУ, адже такі видовища влаштовують студенти для студентів!»

Оцінивши всі виходи дівчат та інтелектуальний конкурс, і добре порадившись, судді прийшли до остаточного рішення. Кожна конкурсантка отримала свій міні-титул: «Міс Чарівність», «Міс Посмішка», «Міс Загадковість», «Міс Дружелюбність», «Міс Популярність» та ін., а також квіти, подарунки й гучні заслужені оплески.

Розв’язалася і головна інтрига вечору. За рішенням суддів, другою віце-міс стала студентка медичного факультету №2 Джейн Еке Чідіма, першою віце-міс – представниця факультету історії та міжнародних відносин Надія Алі Акбар Мансур Тагір. Корону та титул найкрасивішої дівчини УжНУ здобула студентка факультету туризму та міжнародних комунікацій Дарія Богдан.

Вечір видався грандіозним та неперевершеним! Публіка вдосталь нарозважалась, насімялась, намилувала очі і отримала задоволення від такої кількості краси і грації завдяки старанням організаторів заходу та підтримці спонсорів. І, звісно, завдяки талановитості й шарму найгарніших дівчат УжНУ.

 Вітаємо конкурсанток і ми та зичимо їм нових звершень!

 

Ганна Фельцан

Інформаційно-видавничий центр

Фото автора

Категорії: