Новини

18.06.2019
2164

Відійшов у вічність старший викладач кафедри приладобудування Козусенок Олександр Веніамінович

18 червня, на 64-му році життя помер старший викладач кафедри приладобудування Козусенок Олександр Веніамінович.

Олександр Веніамінович народився 27 серпня 1955 року в с. Ставище Житомирської області. Після закінчення середньої школи в 1972 році вступив на 1-ий курс фізичного факультету Ужгородського державного університету.

В червні 1977 році захистив дипломну роботу на кафедрі фізики напівпровідників. Протягом навчання в літній час брав участь в студентських будівельних загонах.

В 1977-1992 рр. Козусенок О.П. працює на кафедрі напівпровідників на госпдоговірній тематиці, в проблемній лабораторії фізики і хімії напівпровідникових матеріалів, публікує ряд наукових робіт. З 1993 року ввійшов в склад викладачів новоствореної кафедри приладобудування. Викладав ряд дисциплін : «Теорія автоматичного керування», «Синтез і аналіз електронних схем», «Напівпровідникові прилади», «Прилади відображення інформації», «Електронні кола». Щороку під його керівництвом виконувалися кваліфікаційні бакалаврські роботи, магістерські роботи. Сумлінний до обов’язків, висококваліфіковані викладач, чуйний доброзичливий колега з тонким почуттям гумору.

Козусенок О.В. протягом тривалого часу виконував функції профорга кафедри, був організатором декількох зустрічей випускників.

Олександр Веніамінович – люблячий батько двох чудових доньок, дідусь трьох онуків, якими щиро пишався.

Колектив інженерно-технічного факультету глибоко сумує і висловлює щирі співчуття родині, близьким і друзям.

 

Категорії: