Новини

06.05.2015
4670

Викладачі економічного факультету розширюють міжнародну співпрацю

29-30 квітня у м. Пряшеві (Словаччина) проходила міжнародна науково-практична конференція «Підприємництво та інновації у підприємницькій діяльності», в якій узяла участь і делегація з економічного факультету УжНУ у складі декана доц. В.В. Сержанова, заступника декана викл. В.М. Герзанича, завідувача кафедри економічної теорії доц. О.С. Молнара, проф. Н.Ю. Кубіній та завідувача кафедри обліку й аудиту проф. Й.Я. Даньківа.

Крім обговорення проблем, пов'язаних з підприємництвом та інноваціями, під час конференції було заплановано також інавгурацію новообраного ректора  ISM Slovakia в Пряшеві доктора філософії Марека Сторошка. Сама ж конференція розпочалася з літургії, присвяченої інавгурації ректора, яку відслужили в капличці на території університету.

Урочиста церемонія інавгурації ректора Міжнародної школи менеджменту у м. Пряшеві відбулася в залі університету у присутності ректорів вищих навчальних закладів Словаччини, Польщі та Чехії, послів України, Молдови та інших поважних гостей.

Участь у роботі конференції ужгородських науковців сприятиме подальшій плідній співпраці між економічним факультетом Ужгородського національного університету та європейськими вишами, а це відкриває нові можливості як для викладачів, так і для студентів вишу.

Медіацентр УжНУ

Категорії: