Новини

23.10.2019
701

Визначено переможців ювілейної 70-ї загальноуніверситетської спартакіади з баскетболу серед чоловічих команд

Визначено переможців ювілейної 70-ї загальноуніверситетської спартакіади з баскетболу серед чоловічих команд

У середу, 23 жовтня, у спортивному комплексі УжНУ "Буревісник" відбувся фінальний етап 70-ї загальноуніверситетської спартакіади з баскетболу серед чоловічих команд.  За звання переможців боролися команди: Природничо-гуманітарного коледжу, факультету здоров’я та фізичного виховання, історії та міжнародних відносин.

Загальноуніверситетські спартакіади з баскетболу проводяться щорічно як для хлопців, так і для дівчат. Цьогорічна спартакіада серед чоловічих команд відбувалась  в три групові турніри. В них взяли участь 14 команд: Природничо-гуманітарного коледжу, факультетів здоров’я та фізичного виховання, історії та міжнародних відносин, інформаційних технологій, міжнародних економічних відносин, туризму, медичного, економічного, математичного, географічного, хімічного, інженерно-технічного та біологічного факультетів. За результатами групових турнірів і було визначено три команди, які зустрілися в фіналі.

А в фінальному етапі місця розподілилися так: 1 місце та звання чемпіонів виборола команда Природничо-гуманітарного коледжу, 2 місце - факультету здоров’я та фізичного виховання, 3 місце - історії та міжнародних відносин.

Вітаємо переможців!

 

Ганна Фельцан, 

Інформаційно-видавничий центр

 

Категорії: