Новини

19.03.2018
890

Зустрічі з учнями та батьками Ужгородської школи-інтернату

Ужгородський національний університет продовжує профорієнтаційну роботу в школах області. Так, проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король  та доцент факультету міжнародних відносин Марина Король завітали в Ужгородську загальноосвітню спеціалізовану школу-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської обласної ради. Вони мали можливість спілкуватися з учнями 11-х класів.

Викладачі ознайомили з презентацією університету розповіли про факультети, гуртожитки, здобутки та можливості самореалізації студентів. Бесіда була цікавою та жвавою, студенти виявили  зацікавленість та обізнаність з життям університету, задавали багато запитань, зокрема про можливості закордонного навчання для студентів УжНУ, військову кафедру тощо.

Крім того, І. Король взяв участь у батьківських зборах, які відбулися в 11-х класах школи-інтернату, розповів про цьогорічну вступну кампанію, її особливості та додаткові можливості, які дає профорієнтаційна олімпіада УжНУ. 

Наприкінці зустрічі переможцям та учасникам ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з окремих предметів  вручили іменні запрошення на навчання в УжНУ від ректора, професора Володимира Смоланки.

Категорії: