Department of Fruit and Vegetable Cultivation and Viticulture

  1. Ботаніка
  2. Ґрунтознавство з основами геології та меліорації
  3. Механізація, електрифікація і автоматизація сільськогосподарського виробництва
  4. Землеробство з основами гербології
  5. Агрохімія
  6. Агрометеорологія
  7. Введення в спеціальність та історія агрономічної науки
  8. Рослинництво з основами кормовиробництва
  9. Основи наукових досліджень
  10. Стандартизація та управління якістю продукції рослинництва
  11. Фітопатологія
  12. Агрофармакологія
  13. Плодівництво
  14. Виноградарство
  15. Виноградарство з основами виноробства
  16. Овочівництво
  17. Інтегрований захист рослин
  18. Основи карантину рослин
  19. Селекція та насінництво плодових, овочевих культур і винограду
  20. Селекція та насіннєзнавство сільськогосподарських культур
  21. Овочівництво закритого ґрунту
  22. Розсадництво
  23. Технологія переробки та зберігання продукції рослинництва
  24. Основи помології та ампелографії
  25. Фітонцидно-лікарські рослини
  26. Декоративне садівництво
  27. Біотехнологія
  28. Агробізнес і маркетинг у садівництві, овочівництві і виноградарстві
  29. Охорона праці в садівництві, овочівництві і виноградарстві
  30. Методологія та організація наукових досліджень
  31. Післязбиральна доробка плодів, овочів і винограду
  32. Сучасні технології садівництва і виноградарства
  33. Історія розвитку садівництва, овочівництва і виноградарства
  34. Горіхоплідні культури
  35. Ягідництво
  36. Дослідна справа у садівництві, овочівництві і виноградарстві
  37. Грибівництво
  38. Сучасні технології овочівництва відкритого і закритого ґрунту
  39. Комп’ютерні технології у садівництві, овочівництві і виноградарстві
  40. Квітникарство відкритого і закритого ґрунту
  41. Органічне плодівництво і виноградарство
  42. Малопоширені плодові і ягідні культури

Відповідальний за інформацію: Завідувач кафедри - Симочко Віталій Вікторович
Дата оновлення сторінки: 26.02.2019