Новини

16.11.2016
3081

Математичний факультет УжНУ став переможцем загальноуніверситетського брейн-рингу

Заходи приурочені Тижню студента продовжуються. Наступним став загальноуніверситетський «Брейн-ринг» у якому взяли участь команди 21 факультету та команда викладачів вишу.

Організований щорічний захід профкомом ужгородського університету показав, що студенти вишу володіють знаннями не тільки з фахових дисциплін. Брейн-ринг – гра, яка вимагає креативного мислення, а також знань з усіх галузей нашого життя. Ігри між факультетами тривали більше 4 годин і тримали в напрузі до самого завершення.

Міжфакультетська гра продемонструвала злагоджену роботу команд та їх кмітливість.  У підсумку третє місце здобули студенти факультету інформаційних технологій, які загалом за вечір провели три гри. На другому ж місці – факультет туризму та міжнародної комунікації. Ця команда запам’яталася присутнім не тільки під час своїх ігор за столом, але й влучними відповідями під час «питань до залу». Хлопці справді боролись до останнього, проте переможцями стали студенти математичного факультету. Команда у складі Олександра Міченко, Вадима Герича, Дмитра Олашина, Дениса Кешиля, Миколи Данило та Вадима Дениса влучними та швидкими відповідями здобула перемогу навіть над командою викладачів.

Вітаємо переможців! 

 

Прес-служба УжНУ

Категорії: