Новини

10.10.2016
3251

Співпраця з Microsoft відкриває нові можливості

ДВНЗ «Ужгородський національний університет» підписав договір з компанією Microsoft про реалізацію програми Microsoft Imagine Academy.

Програма Microsoft Imagine Academy є міжнародною програмою підготовки ІТ-спеціалістів, що була розроблена спеціально для навчальних закладів і вже успішно стартувала в багатьох країнах світу. Ця програма є частиною цілого комплексу заходів, проведеного компанією Microsoft з метою одержання українськими фахівцями якісних знань з продуктів Microsoft.

Більше 50% професій сьогодні вимагають того чи іншого рівня володіння ІТ. За оцінками експертів ця потреба зростатиме до 80% у всіх професіях. Таким чином, у найближчі роки спостерігатиметься значний дефіцит фахівців з необхідним набором ІТ навичок. У свою чергу це створить певний рівень очікувань ІТ кваліфікації випускників ВНЗ. У відповідь на потреби ринку праці, Microsoft створив та постійно оновлює зміст програми Imagine Academy.

Завдання програми — допомогти навчальним закладам надавати студентам високоякісні освітні послуги у галузі новітніх інформаційних технологій Microsoft з метою набуття професійних знань і навичок. Програма охоплює різні сфери інформаційних технологій: від освоєння користувальницьких додатків для настільних комп’ютерів до підготовки ІТ-професіоналів за широким переліком спеціальностей. Програма Microsoft Imagine Academy дозволяє інтегрувати в існуючі навчальні плани визнані роботодавцями стандарти корпорації Microsoft.

Початок співпраці з компанією Microsoft надає нам наступні переваги:

  • Доступ до великої кількості навчальних курсів Imagine Academy по технологіям Microsoft для майбутніх ІТ-спеціалістів та курсів по офісним технологіям для широкого загалу студентів та викладачів;
  • Microsoft Imagine дає можливість студентам, викладачам і науковим працівникам використовувати в навчальному процесі університету ліцензійне програмне забезпечення Microsoft;
  • Сервіс Office 365: пошта, календарі, онлайн версії Word, Excel, PowerPoint, OneNote, веб-конференції та інше;
  • Безкоштовні навчальні курси в рамках Microsoft Virtual Academy

 

 

Категорії: