Новини

01.04.2019
970

УжНУ взяв участь у виставці «Вища освіта – 2019»

УжНУ взяв участь у  виставці «Вища освіта – 2019»

21-22 березня 2019 року Ужгородський національний університет взяв участь у VIІІ Міжнародній виставці «Вища освіта – 2019», яка проходила у Львівському палаці мистецтв (м. Львів). Метою виставки було ознайомлення учнів Львівської області з можливостями вступу до закладів вищої освіти.

Цього року участь у виставці взяли 65 різнопрофільних закладів вищої освіти з України (Київ, Львів, Херсон, Одеса, Харків, Запоріжжя) та з-за кордону (Польща, Угорщина, Чехія, Литва). Гостями виставки стали учні старших класів львівських закладів освіти, вчителі, класні керівники, батьки та студенти. 

Упродовж двох днів представники Центру гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування Ужгородського національного університету розповідали всім охочим про факультети, українсько-угорський навчально-науковий інститут та природничо-гуманітарний коледж, знайомили зі спеціальностями та правилами прийому до ДВНЗ «УжНУ» у 2019 році, розповідали про міжнародні можливості, спортивні досягнення, здобутки студентів-програмістів та особливості студентського життя, наголошуючи на те, що одним навчанням студентське життя не обмежується. Зацікавленість у гостей викликав робот, сконструйований студентами факультету інформаційних технологій, який за допомогою інфрачервоних датчиків визначає чи є перед ним перешкоди та намагається їх оминути. На згадку про університет всі гості мали можливість взяти собі цікаву інформаційну рекламну продукцію. 

Також для всіх охочих було проведено презентацію про університет на тему «Міжнародні можливості студента Ужгородського національного університету» у якій основна увага приділялася міжнародним можливостям студентів, які навчаються у нас, а саме практика за кордоном, семестрове навчання та програми подвійних дипломів.

  

Центр гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування УжНУ

Категорії: