Новини

26.03.2019
1124

Всі грані життя студентів УжНУ – у серії відеоматеріалів

Всі грані життя студентів УжНУ – у серії відеоматеріалів

Навчання в Ужгородському національному університеті – це не тільки лекції-семінари та заліки-іспити. Це цікаві роки повноцінного і багатогранного студентського життя, коли перед молоддю відкривається чимало нових, часто унікальних можливостей.

Ми розпочинаємо публікацію серії відеоматеріалів про різні грані студентського життя в УжНУ. Покажемо, як інтереси, захоплення і хобі переростають у щось значно більше – в успішний практичний досвід.

Це будуть розповіді про те, як студенти УжНУ реалізуються в науці і творчості, у суспільній діяльності і бізнесі, у волонтерстві і спорті. Багато граней – багато історій.

А головне – це історія про те, що в Ужгородському національному університеті кожна гарна ініціатива може знайти підтримку і кожна цікава ідея – може втілитися.

Студенти різні. Інтереси різні. Можливості різні.

Місце одне – УжНУ.

 

Про те, як наші студенти пізнають світ разом із програмою Erasmus+, дивіться цей відеоматеріал.

Які можливості їм зараз відкриті завдяки іншим програмам академічної мобільності - наприклад, міжурядових та міжуніверситетських угод - у цьому сюжеті.

Як використовує сучасні технології університетська наукова бібліотека - дивіться тут.

Про те, в яких умовах займаються спортом наші студенти, на які змагання їздять і яких успіхів там досягають, - цей відеоматеріал.

Про військову кафедру - одну з родзинок університету - дивіться цей сюжет.

Далі буде...

Категорії: